Session Black IPA 2nd runnings
Malt
2. skylling = 1.020
300g Sukker = 1.030
Humle
10g Columbus 16% 60 min
15g Simcoe 11,7% 5 min
7g Centennial Tørr
7g Cascade Tørr
7g Simcoe Tørr
4 poser Twinings Chai Green Tea under nedkjøling (ca 30 min steeping)
Gjær
US-05 Tørrgjær
Specs
81 IBU
OG 1.030(e)
FG 1.005(e)
ABV 3,5%
Flasket 17.Aug.2014 med 1 sukkerbit (2.5g) pr 0.33.
Angrer litt på at jeg brukte 300g hvitt sukker istedetfor tørrmalt eller tilsvarende.
Munnfølelsen er ganske ubehagelig på denne. Håper det løser seg over tid, hvis ikke
får vi prøve en ny parti-gyle/2nd runnings neste gang det brygges.
04.Oct.2014: Denne dumpes, ble ikke på langt nær god nok til å være drikkbar selv om den smaker interessant. 2nd runnings er ikke no særlig poeng i på et såpass lett brygg.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar